Soundmasking

Soft dB Northern Europe - dè specialist in het verbeteren van werkomstandigheden in kantoren - reguleert achtergrondgeluiden en bestrijdt geluidsoverlast.
Soft dB Northern Europe gebruikt voor het maskeren van geluid een speciale techniek: soundmasking. Hierdoor vermindert in open kantoortuinen de spraakverstaanbaarheid en wordt de privacy voor medewerkers aanzienlijk verbeterd.

Door die bijzondere maskeertechniek te bundelen met kennis en ervaring, is Soft dB Northern Europe in staat u altijd adequaat van dienst te zijn. Dankzij innovatieve oplossingen en het steeds weer vinden van nieuwe en betere toepassingen, is Soft dB Northern Europe klaar voor projecten en uitdagingen in de toekomst.

Breed gespecialiseerd
Soft dB Northern Europe lost niet alleen geluidsproblemen op in open kantoortuinen (HNW). In gesloten kantoren, vergaderzalen, kantines, publieke ruimtes, recepties, callcenters en ziekenhuizen (wachtkamers, poli’s) waar spraakgeluid tot overlast leidt, komt de kennis en ervaring van Soft dB Northern Europe ook goed tot zijn recht.

Voor meer informatie SoftDB Northern Europe